duminică, 24 mai 2009

Iata deci

Iata deci ca anul scolar este in sfarsit.. aa.. pe sfarsite http://scenefz.net/pic/smilies/huh.gif.

Sunt ultimile saptamani in care elevii silitori si iubitori de care, isi culeg roadele, numara notele de 10 si 9, calculeaza mediile si bineinteles, se gandesc cum se vor bucura de minunata vacanta de vara ce urmeaza sa ne intampine cu bratele ei calduroase.

EU, logic, nu sunt un elev silitor. Asa ca impreuna cu un mic grup de elevi din clasa mea, cam 25, incepem sa ne adunam mamele de bataie, corijentele si bineinteles absentele. A venit perioada aia din an, in care astia ca noi incep cu milogeala pă la profesori sa ne treaca clasa si sa ne mai motiveze cate o absenta, doua, trei .. sute. De astazi simtim cum zilele in care ne trezeam cand lumea venea de la scoala, sau cand plecam cu 2 ore mai devreme de ora pranzului, sub pretextul ca trebuie sa vorbim cu ET, s-au dus, si sunt departe.

De astazi s-a dat startul la toceala, la milogeala, la lacrimi, si nu de bucurie, la explicatii si la rugaminiti catre scumpele cadre didactice care si-au dat silinta sa ne invete adancurile taine alea fizicii, matematicii sau literaturii. Nu putem spune decat ca LA ANU' VOM FI MAI SERIOSI, SI VOM INVATA, SI VOM .. chiulii ca si pana acum http://scenefz.net/pic/smilies/blush.gif, cu o mica mare diferenta, VOM FI CLASA A 12-A !! [yay ^-^]

Haideti dragi colegi, sa rezolvam problemele cu notele si cu absentele si cu corijentele si cu scaunele rupte si cu bancile arse si cu (bai frate lista asta nu se mai termina ?) caietele pierdute si cu temele nefacute si cu ce mama dracu' ar mai fi da' pe care le-am uitat.



Acum ca suntem toti constienti ca ne paste nu numai o eventuala corijenta/repetenta, ci si poate o suspendare din cauza absentelor, care mergi la strand ?big grin

2 comentarii:

  1. mircica tata e super adevarat ceea ce ai scris in articolul asta problema e k, cadrele didactice sa puna botu' la toate vrajelile noastre ieftine adik faza cu absentele de motivat si faza cu promisiunile "de la anu o sa ne punem cu burta pe carte!!!"

    RăspundețiȘtergere